Úvod

Milí priaznivci bowlingu, venujte prosím pozornosť nasledujúcemu oznamu !

Od 1.1.2024 máme dočasne zmené otváracie hodiny nasledovne:

Pondelok - Utorok - ZATVORENÉ

Streda-Štvrtok OD 14:00 DO 24:00

Piatok-Sobota OD 14:00 DO 01:00

Nedeľa OD 14:00 DO 18:00

 

Rezervácie dráh - bowleri 0911 271 494

 

V prípade záujmu usporiadania oslavy, akcie, školenia, teambuilding volajte na tel. č. 0903 757 096.

 

Ďakujeme za pochopenie.

 

 

 

Bowlingová herňa - 8 plnoautomatizovaných dráh značky Brunswick - USA ,Klub a Škola bowlingu 

 

Biliard, Elektronické šípky

 

Reštaurácia, Kaviareň, Bar, VIP salónik  

 Vyberte z ponuky  občerstvenie podľa dennej ponuky keď nie ste práve hladný, len máte chuť na niečo malé. Počas hry skúste ochutnať našu Pizzu a poseďte si s priateľmi pri dobrom víne či pive.

Veríme, že zo širokej ponuky alkoholických i nealkoholických nápojov,vynikajúcej kávy Lavazza,ezkluzívnych čajov Mistral si vždy vyberiete práve to načo máte chuť a náladu.

Bowling Center Victoria

Pre všetkých bez rozdielu veku!

Bowling je zábavou a pohybom, ktorý pristane všetkým. Hra pre relax, zdravie a zábavu s priateľmi, aktívny oddych pre kúpeľných hostí po procedúrach, pre návštevníkov mesta, ale aj na usporiadanie rodinných  či firemných turnajov.

Piešťany sú nesporne športovým mestom. No ak sa pozrieme na ponúkané druhy športu, sú skôr profesionálne zamerané. V meste chýba také športovo-zábavné centrum, ktoré by mohli využívať ľudia v každom veku. A to je bez pochyby bowling, ktorý teraz v Európe zažíva boom. Bowling dáva možnosť aj mladým ľuďom, ktorí sa nezaoberajú profesionálne nejakým športom, aktívne tráviť svoj voľný čas v peknom a príjemnom prostredí. Bowling je šport pre každý vek: môžete ho hrať pre zábavu i relax, ale môžete sa ním začať zaoberať aj profesionálne.

Bowling Center Victoria je otvorený pre milovníkov tejto zaujímavej hry, pre začiatočníkov, pre školy a kluby i pre profesionálnych hráčov.